Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 1
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické ...
9,90 €
Hotelový a gastronomický manažment - Praktické cvičenia 2
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 2 nadväzuje na 1. diel, v ktorom nájdete ...
9,90 €
Potraviny a výživa I
Učebnica Potraviny a výživa I školy by určite nemala chýbať na školách gastronomického a potravinárskeho ...
18,90 €
Potraviny a výživa II
Učebnica Potraviny a výživa II je zameraná na náuku o výžive a prehĺbi vedomosti z oblasti nápojovej ...
18,90 €
Stolovanie II
Stolovanie IIDruhá časť učebnice pripraví absolventov na ukončenie štúdia a na začiatok aktívneho ...
21,00 €
Stroje a zariadenia pre 1.ročník UO mäsiar
Učebnica obsahuje základné odborné poznatky začlenené do siedmich na seba nadväzujúcich častí. Jednotlivé ...
23,80 €
Suroviny 1.časť pre 1.ročník UO pekár
Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive človeka, základných živinách a o ich zastúpení v ...
23,80 €
Suroviny 2.časť pre 1.ročník UO pekár
Učebnica Suroviny 1 pekár je rozdelená na dve časti. Učebnica poskytuje prehľadné informácie o výžive ...
23,80 €
Suroviny pre 1.ročník UO cukrár  1. časť
Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z ...
23,80 €
Suroviny pre 1.ročník UO cukrár 2. časť
Učebnica prináša informácie o vlastnostiach, zložení, výrobe, skladovaní, ako aj o použití surovín v ...
23,80 €
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich ...
23,80 €
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v ...
23,80 €
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru cukrár
Učebnica svojím obsahom nadväzuje na predchádzajúce učebnice surovín. Poskytuje komplexné informácie o ...
23,80 €
Suroviny pre 3. ročník učebného odboru pekár
Učebnica poskytuje ucelené informácie o surovinách – tuky, vajcia, pochutiny, orechy a iné olejnaté semená, ...
23,80 €
Technológia 1 pre 1.ročník UO cukrár
Učebnica sa venuje technologickej príprave a spracovaniu a výrobkom z perníkových ciest a lístkového cesta. ...
23,80 €
Technológia 1 pre ŠO kuchár
Táto učebnica je určená pre študijný odbor kuchár. Zahŕňa súbor informácií, ktoré tvoria základ učiva na ...
20,00 €
Technológia 2 pre ŠO kuchár
Učebnica Technológia 2 je určená pre študijný odbor kuchár a nadväzuje na učivo prvého ročníka a tvorí ...
20,00 €
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, ...
23,80 €
Technológia 3 pre ŠO kuchár
Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného ...
20,00 €
Technológia 4 pre ŠO kuchár
Učebnica Technológia 4 uzatvára sériu učebníc pre študijný odbor kuchár. Obsah učiva je zameraný na ...
20,00 €
Technológia pre 1. ročník - kuchár
Učebnica Technológia 1 kuchár poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných ...
23,80 €
Technológia pre 1. ročník UO pekár 1. časť
Prostredníctvom učebnice sa žiaci oboznámia s históriou pekárskej výroby, získajú prehľad o sortimente ...
23,80 €
Technológia pre 1. ročník UO pekár 2. časť
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez ...
23,80 €
Technológia pre 1.ročník UO mäsiar
Učebnica pre prvý ročník sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické ...
24,00 €
(37)