Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: SPN - Mladé letá
ISBN: 9788010033805
Poč.strán: 160
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
ISBN: 9788010033805
Poč.strán: 160
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
Naša cena: 20,00 €
Technológia 3 pre ŠO kuchár
Autor: Verčimáková Ľ.
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica Technológia 3 nadväzuje a rozširuje učivo z nižších ročníkov. Je určená žiakom študijného odboru kuchár.
Obsahom však môže zaujať aj čašníkov. Učebnica zahŕňa nové a náročnejšie poznatky. Je prehľadne farebne členená do týchto kapitol: jedlá z bravčového mäsa, jedlá z rýb, mäkkýšov, kôrovcov, lastúrnikov, jedlá z hydiny a zo zveriny, jedlá z mäsa ostatných jatočných zvierat, jedlá z mletého mäsa, jedlá na objednávku, teplé a studené múčniky a nápoje, prílohy. Vybrané pokrmy sú podľa originálnych receptúr.
Úlohy sú zamerané na opakovanie, upevnenie učiva a samostatnú prácu a tvorivosť.
Obsahom však môže zaujať aj čašníkov. Učebnica zahŕňa nové a náročnejšie poznatky. Je prehľadne farebne členená do týchto kapitol: jedlá z bravčového mäsa, jedlá z rýb, mäkkýšov, kôrovcov, lastúrnikov, jedlá z hydiny a zo zveriny, jedlá z mäsa ostatných jatočných zvierat, jedlá z mletého mäsa, jedlá na objednávku, teplé a studené múčniky a nápoje, prílohy. Vybrané pokrmy sú podľa originálnych receptúr.
Úlohy sú zamerané na opakovanie, upevnenie učiva a samostatnú prácu a tvorivosť.