Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: SPN - Mladé letá
ISBN: 9788010036066
Poč.strán: 112
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
ISBN: 9788010036066
Poč.strán: 112
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
Naša cena: 20,00 €
Technológia 4 pre ŠO kuchár
Autor: Verčimáková Ľ.
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica Technológia 4 uzatvára sériu učebníc pre študijný odbor kuchár. Obsah učiva je zameraný na rozšírenie vedomostí, podporu kreativity a využitie zručností, ktoré žiaci nadobudli počas prípravy na budúce povolanie v nižších ročníkoch.
Učebnica je prehľadne členená do týchto kapitol: studená kuchyňa, medzinárodná gastronómia, progresívne spôsoby prípravy jedál, špeciálna príprava jedál, príprava jedál v príroda a v improvizovaných podmienkach, diétne stravovanie. Receptúry pokrmov sú na 10 porcií podľa receptúr uvedených v zozname literatúry.
Nechýbajú ani úlohy na opakovanie učiva a upevnenie vedomostí.
Učebnica je prehľadne členená do týchto kapitol: studená kuchyňa, medzinárodná gastronómia, progresívne spôsoby prípravy jedál, špeciálna príprava jedál, príprava jedál v príroda a v improvizovaných podmienkach, diétne stravovanie. Receptúry pokrmov sú na 10 porcií podľa receptúr uvedených v zozname literatúry.
Nechýbajú ani úlohy na opakovanie učiva a upevnenie vedomostí.