Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788089003574
Poč.strán: 72
Rok vydania: 2005
Väzba: brožovaná
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788089003574
Poč.strán: 72
Rok vydania: 2005
Väzba: brožovaná
Formát:
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 24,00 €
Technológia pre 1.ročník UO mäsiar
Autor: Hudeková Eva
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica pre prvý ročník sa zameriava na
teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy
používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou
surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných
zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým
spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom
osvojení si učiva.Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.Zameriavajú
sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a
technologické postupy používané v mäsovom priemysle.Každá
kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu
opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do
učenia sa žiakov.Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.