Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: SPN - Mladé letá
ISBN: 9788010040995
Poč.strán: 112
Rok vydania:
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.02. 2024
ISBN: 9788010040995
Poč.strán: 112
Rok vydania:
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.02. 2024
Naša cena: 14,90 €
Základy hotelového a gastronomického manažmentu II
Autor: Huľo P., Gaplovská M., Huľová Z.
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Kniha je zaradená v:
Stredná škola
1. ročník
2. ročník
3. ročník
4. ročník
Gastro odobory
SPN - Mladé letá
Učebnica je určená pre žiakov hotelových akadémií a SOŠ so zameraním na
hotelové a gastronomické služby. Vedomosti, ktoré získajú po
preštudovaní tejto učebnice, využijú v praxi pri riadení ubytovacích
zariadení.