Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080911621
Poč.strán: 168
Rok vydania: 2009
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080911621
Poč.strán: 168
Rok vydania: 2009
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 23,80 €
Technológia 3 pre 3.ročník UO cukrár
Autor: Sládečková Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.Obsahovo na
seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR
nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Základné
učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či
úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník
cudzích a menej známych výrazov.