Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913533
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2006
Väzba: brožovaná
Formát: 212x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080913533
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2006
Väzba: brožovaná
Formát: 212x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 23,80 €
Suroviny pre 1.ročník UO cukrár 1. časť
Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR – 1. časť.
Autor: Dubová Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich
zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a
biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych surovín, poznanie
príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania a ošetrovania surovín
sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších kapitolách sa žiaci
oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním, ako aj
použitím surovín v cukrárskej výrobe.Obsahovo na seba
učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú
a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.Okrem
teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie
učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.