Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913533
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2006
Väzba: brožovaná
Formát: 212x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013

Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025

Naša cena: 23,80 €

Suroviny pre 1.ročník UO cukrár 1. časť

Učebnica pre 1. ročník učebného odboru CUKRÁR – 1. časť.

Autor: Dubová Gabriela

Učebnica obsahuje informácie o pôvode cukrárskych surovín, o ich zložení a význame pre ľudský organizmus z hľadiska energetickej a biologickej hodnoty. Posúdenie akosti cukrárskych surovín, poznanie príčin ich kazenia, zásady správneho skladovania a ošetrovania surovín sú rozpracované v štvrtej kapitole. V ďalších kapitolách sa žiaci oboznámia s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním, ako aj použitím surovín v cukrárskej výrobe.Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.