Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080911614
Poč.strán: 88
Rok vydania: 2009
Väzba: brožovaná
Formát: 212x302
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013

Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025

Naša cena: 23,80 €

Suroviny pre 2.ročník UO cukrár

Autor: Dubová Gabriela

Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením, výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao, čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné látky.Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.