Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080911614
Poč.strán: 88
Rok vydania: 2009
Väzba: brožovaná
Formát: 212x302
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080911614
Poč.strán: 88
Rok vydania: 2009
Väzba: brožovaná
Formát: 212x302
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 23,80 €
Suroviny pre 2.ročník UO cukrár
Autor: Dubová Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica oboznamuje budúcich cukrárov s vlastnosťami, zložením,
výrobou, skladovaním a použitím surovín v cukrárskej výrobe. V
jednotlivých kapitolách sú rozpracované tieto skupiny cukrárskych
surovín: ovocie, ovocné výrobky, orechy, olejniny, strukoviny, kakao,
čokoláda, pochutiny (káva, čaj, koreniny, arómy, ocot) a rôsolotvorné
látky.Obsahovo na seba učebnice SUROVINY – učebný odbor
CUKRÁR pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované
do jasných tematických celkov.Učivo rozpracované v učebniciach nadväzuje na poznatky z chémie, cukrárskej technológie a odborného výcviku.Okrem
teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie
učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu.