Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913779
Poč.strán: 120
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 205x260
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.03. 2015
ISBN: 9788080913779
Poč.strán: 120
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 205x260
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.03. 2015
Naša cena: 23,80 €
Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár
Autor: Sládečková Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a
mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v
pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu
výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce
informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník
cudzích a menej známych výrazov.Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.Okrem
teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie
učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na
uvažovanie.