Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913779
Poč.strán: 120
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 205x260
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.03. 2015

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Naša cena: 23,80 €

Suroviny pre 2. ročník učebného odboru pekár

Autor: Sládečková Gabriela

Učebnica poskytuje ucelené informácie o sladidlách, mlieku a mliečnych výrobkoch, vode, soli a zlepšujúcich prípravkoch, ich použití v pekárskej výrobe a ich vplyvu na technologické procesy a kvalitu výrobku. Učebnica poskytuje okrem základného učiva rozširujúce informácie z potravinárstva, ako aj prvky spätnej väzby a slovník cudzích a menej známych výrazov.Obsahovo na seba učebnice pre jednotlivé ročníky nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Prinášajú prehľadné informácie o jednotlivých druhoch surovín v pekárenskej výrobe.Základné učivo dopĺňajú rozširujúce informácie z potravinárstva.Okrem teórie prinášajú aj motivačné prvky a kontrolné otázky na opakovanie učiva, napríklad aj v podobe návodov na samostatnú prácu či námetov na uvažovanie.