Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080917425
Poč.strán: 84
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 03.05. 2022
ISBN: 9788080917425
Poč.strán: 84
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 03.05. 2022
Naša cena: 23,80 €
Technológia pre 1. ročník UO pekár 2. časť
Autor: Dubová Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva,
od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu
pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia
hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho
expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi
informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych
výrazov.Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník
učebného odboru PEKÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do
jasných tematických celkov.