Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913847
Poč.strán: 136
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.05. 2015
ISBN: 9788080913847
Poč.strán: 136
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.05. 2015
Naša cena: 23,80 €
Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár
Autor: Dubová Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z
lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o
technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre,
strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V
učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly,
skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická
evidencia.