Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080913823
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.03. 2015
ISBN: 9788080913823
Poč.strán: 128
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 215x300
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.03. 2015
Naša cena: 23,80 €
Technológia pre 2. ročník UO pekár
Autor: Dubová Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica poskytuje informácie o
mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta,
technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú
opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých
priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách
poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež
technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie
jeho kvality.Obsahovo
na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru PEKÁR
nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.