Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080915520
Poč.strán: 108
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080915520
Poč.strán: 108
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 23,80 €
Technológia pre 2. ročník UO cukrár 2.časť
Učebnica pre 2. ročník učebného odboru CUKRÁR – 2. časť.
Autor: Sládečková Gabriela
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica je obsahovo zameraná na technologickú
prípravu a spracovanie výrobkov zo šľahaných, trených hmôt a jadrovej
hmoty. Záverečná kapitola sa venuje výrobkom zo smotany. Základné
informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a
schémy, či úlohy na overenie vedomostí a námetmi na uvažovanie, ale aj
slovníček cudzích a menej známych výrazov.Obsahovo
na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR
nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.Základné
učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či
úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník
cudzích a menej známych výrazov.