Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080917432
Poč.strán: 108
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080917432
Poč.strán: 108
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 20,40 €
Technológia pre 3.ročník UO mäsiar
Autor: Hudeková Eva
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb,
hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní
jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o
podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je
zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým
zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji
mäsových a lahôdkarských výrobkov.Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.Zameriavajú
sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a
technologické postupy používané v mäsovom priemysle.Každá
kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu
opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do
učenia sa žiakov.Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.