Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916435
Poč.strán: 72
Rok vydania: 2006
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
ISBN: 9788080916435
Poč.strán: 72
Rok vydania: 2006
Väzba: brožovaná
Formát: 210x298
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.06. 2013
Naša cena: 20,40 €
Technológia pre 2.ročník UO mäsiar
Autor: Hudeková Eva
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na
výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o
význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení,
balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských
výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným
surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a
vyfarbenia mäsa.Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.
Zameriavajú sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.Každá kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do učenia sa žiakov.Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.
Zameriavajú sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.Každá kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do učenia sa žiakov.Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.