Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916459
Poč.strán: 172
Rok vydania: 2004
Väzba: brožovaná
Formát: 205x265
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022
ISBN: 9788080916459
Poč.strán: 172
Rok vydania: 2004
Väzba: brožovaná
Formát: 205x265
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022
Naša cena: 23,80 €
Analytická chémia pre 1.ročník ŠO potravinárstvo
Autor: Loffayová Silvia
Kniha je v kategórii: Učebnice ostatné predmety pre strednú školu
Učebnica obsahuje učivo tematických celkov
základné operácie a pracovná technika, základy vážkovej a odmernej
analýzy a inštrumentále metódy v chemickej analýze potravín. Okrem
základného učiva obsahuje riešené príklady a úlohy na výpočty,
rozširujúce informácie, zaujímavosti z danej oblasti a návody na
laboratórne práce. Otázky a úlohy v učebnici sú zamerané nielen na spätnú väzbu, ale aj na praktické zručnosti. V závere nechýbajú prílohy s tabuľkami.Učebnica
je určená žiakom prvého ročníka nadstavbového štúdia stredných
priemyselných škôl potravinárskych, vhodná pre všetky odborné zamerania
študijného odboru potravinárstvo.