Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916619
Poč.strán: 188
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 222x267
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022
ISBN: 9788080916619
Poč.strán: 188
Rok vydania: 2007
Väzba: brožovaná
Formát: 222x267
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.04. 2022
Naša cena: 23,80 €
Analytická chémia pre 2. ročník ŠO potravinárstvo - 3. časť
Autor: Brandšteterová Alena
Kniha je v kategórii: Učebnice ostatné predmety pre strednú školu
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru
potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o
posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód.
Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické
hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov
cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov
sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie
konzervárenských surovín a výrobkov.