Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: SPN - Mladé letá
ISBN: 9788010031085
Poč.strán:
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
ISBN: 9788010031085
Poč.strán:
Rok vydania: 2023
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
Naša cena: 20,00 €
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník HA
Autor: Verčimáková Ľ.
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach.
Prehlbuje vedomosti pri príprave špeciálnych pokrmov, plánovanie výrobného programu a organizovanie práce vo výrobnom stredisku.
Sortiment pripravovaných pokrmov je široký. Vyučujúci má možnosť so žiakmi vybrať si, aký pokrm budú na hodine pripravovať.
V knihe sú uvedené gramáže plánované väčšinou na päť porcií s možnosťou priameho plánovania nákupu potravín. Pri niektorých pokrmoch je uvedená receptúra na konkrétne množstvo.
Učebnica je členená do kapitol, text je doplnený farebnými obrázkami a fotografiami.
Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.
Prehlbuje vedomosti pri príprave špeciálnych pokrmov, plánovanie výrobného programu a organizovanie práce vo výrobnom stredisku.
Sortiment pripravovaných pokrmov je široký. Vyučujúci má možnosť so žiakmi vybrať si, aký pokrm budú na hodine pripravovať.
V knihe sú uvedené gramáže plánované väčšinou na päť porcií s možnosťou priameho plánovania nákupu potravín. Pri niektorých pokrmoch je uvedená receptúra na konkrétne množstvo.
Učebnica je členená do kapitol, text je doplnený farebnými obrázkami a fotografiami.
Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.