Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: SPN - Mladé letá
ISBN: 9788010041732
Poč.strán: 208
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
ISBN: 9788010041732
Poč.strán: 208
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023
Naša cena: 20,00 €
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník HA
Autor: Verčimáková Ľ.
Kniha je v kategórii: Učebnice pre gastro odbory stredná škola
Učivo umožní žiakom získať vedomosti o potravinách a surovinách, ich zložení a výživovej hodnote. Žiaci sa oboznámia s činiteľmi, ktoré vplývajú na kvalitu pokrmov počas tepelnej úprava so zmenami nastávajúcimi počas spravovania potravín a surovín.
Základom vyučovacieho procesu predmetu sú technologické cvičenia. Úlohou týchto cvičení je dať návod ako predchádzať chybám pri príprave pokrmov, nápojov a ako tieto niektoré chyby čiastočne napraviť. Hneď na úvod nechýba zaujímavá kapitola o vývoji pohostinstva a kuchárstva.
Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.
Základom vyučovacieho procesu predmetu sú technologické cvičenia. Úlohou týchto cvičení je dať návod ako predchádzať chybám pri príprave pokrmov, nápojov a ako tieto niektoré chyby čiastočne napraviť. Hneď na úvod nechýba zaujímavá kapitola o vývoji pohostinstva a kuchárstva.
Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.