Vydavateľ: Alferia
ISBN: 9788080903688
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2022
Väzba: brožovaná
Formát: 152x243
Jazyk: slovenský
Pridané: 11.08. 2022

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 16,99 €
Naša cena: 12,55 €
Zľava: 26%

Staň sa tou pravou

Vylieč si rany z minulosti,zmeň naučené vzorce správania a znova nájdi samu seba

Autor: Aiyana Sheleana

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Každá cesta, ktorú ste prešli, každá voľba, ktorú ste urobili, boli potrebné, aby ste prišli práve sem. Ste schopné uzdraviť sa a mať plnohodnotný vedomý vzťah.

Unavuje vás, že neustále stroskotávate vo vzťahoch, zakaždým uviaznete na tom istom mŕtvom bode, priťahujete nedostupných partnerov či sa vám opakujú situácie, po ktorých máte zlomené srdce? Tak nezúfajte. Niekde na svojej ceste za láskou ste len jednoducho zablúdili.
Kniha Staň sa tou pravou vás pozýva opätovne získať časti svojho ja, ktoré ste stratili alebo s ktorými ste prerušili puto. Vydajte sa na cestu vnútorného poznania, uzdravenia a budovania silnejšej väzby s vlastným srdcom.
Svetoznáma spirituálna koučka Sheleana Aiyana získala cenné vedomosti po liečení tráum vďaka vlastnému ťažkému detstvu. Už niekoľko rokov úspešne pomáha ženám po celom svete. Prostredníctvom tejto knihy vás naučí, ako stelesniť lásku, spojiť sa so svojím telom a dôverovať intuícii, ale aj to, ako sa upokojiť v stresujúcich situáciách pomocou somatických cvičení. Ukáže vám tiež, ako sa vyrovnať s minulosťou a prijať ju. Zistíte, že vedomý vzťah nie je o hľadaní toho pravého, v skutočnosti je to o tom, aby ste sa vy stali tou pravou.