Vydavateľ: Citadella
ISBN: 9788081822162
Poč.strán: 576
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 155x230
Jazyk: slovenský
Pridané: 15.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
08. nov 2024
Bežná cena: 24,90 €
Naša cena: 18,65 €
Zľava: 25%

Telový kód

uvoľnenie samoliečiacich schopností vášho tela

Autor: Nelson Bradley Dr.

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Účinný nový prístup k prirodzenému, intuitívnemu liečeniu celého tela.
Telový kód je vskutku revolučná metóda holistickej liečby. Dr. Bradley Nelson, celosvetovo uznávaný odborník na bioenergetickú medicínu, strávil desaťročia výučbou svojej metódy samoliečenia a školením odborníkov z celého sveta, toto je však prvýkrát, čo bude jeho systém liečby dostupný bežnej verejnosti vo forme Telového kódu.
Telový kód je založený na jednoduchom predpoklade, že telo sa lieči samo a vie, čo potrebuje, aby sa mu darilo a prosperovalo. Metóda Telového kódu umožňuje čitateľom využiť toto vnútorné poznanie a nachádzať nerovnováhy v 6 kľúčových oblastiach – energií, okruhov a systémov, toxínov, výživy a životného štýlu, vychýlení a patogénov – ktoré sú hlavnými príčinami našich fyzických, duševných a emocionálnych problémov. Identifikácia a uvoľnenie týchto nerovnováh umožní čitateľom aktivovať vrodenú liečivú silu svojho tela.
Kniha Telový kód s predslovom Georgea Nooryho, hostiteľa programu Coast to Coast AM a plná silných svedectiev z prvej ruky o liečení, so stovkami farebných ilustrácií a konkrétnymi, vykonateľnými krokmi, je cestnou mapou k liečeniu založenému na hlbokom skúmaní ľudského tela, časom overených starodávnych postupoch a neobmedzenej sile podvedomej mysle.