Vydavateľ: Porta Libri
ISBN: 9788081563317
Poč.strán: 144
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 14.10. 2024

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 13,50 €
Naša cena: 10,10 €
Zľava: 25%

Päť jazykov ocenenia v práci

Autor: Chapman Gary

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Kniha od autora bestselleru Päť jazykov lásky.

Ospravedlnenie je jedna z najťažších vecí v medziľudských vzťahoch. Má však veľkú moc. Môže zachrániť situáciu, vzťah, manželstvo alebo povesť. A naopak. Tam, kde niekto ospravedlnenie právom očakával, ale nedočkal sa, môže prísť k zbytočnému odcudzeniu a ochladnutiu vzťahov. Avšak, čo ak ten druhý ospravedlnenie neprijme? Ako sa správne ospravedlniť? A čo ak ospravedlnenie znamená pre každého z nás niečo iné? Odpovede nájdete v tejto knihe.

Kniha Päť jazykov ospravedlnenia vám pomôže prekonať nedorozumenia vo vzťahoch a v komunikácii a možno aj napraviť to, čo sa zdalo nenapraviteľné.

GARY CHAPMAN, PhD. – autor, rečník, pastor a poradca, je známy aj ako manželský poradca a vedie semináre s témou partnerských a rodinných vzťahov. Ďalšie informácie anájdete na stránke www.5lovelanguages.com.

JENNIFER THOMAS, PhD., je klinická a komunitná psychologička a autorka, ktorá zároveň prednáša na konferenciách TEDx a vyučuje päť jazykov lásky. Je spoluautorkou knihy 5 jazykov ospravedlnenia. Ďalšie informácie nájdete na stránke www.drjenniferthomas.com.