Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055195452
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 215 x 240
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.08. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
18. sep 2024
Bežná cena: 29,90 €
Naša cena: 22,40 €
Zľava: 25%

ZAKLÍNAČ: Oficiálna kuchárska kniha

Autor: Sarna Anita,Krupecka Karolina

Kniha je v kategórii: Gastronómia
Vydajte sa na kulinársku výpravu a objavte dômyselné a lákavé recepty inšpirované svetom zaklínača, jeho neopakovateľným prostredím a rozmanitosťou gastronomického dedičstva Kontinentu.
Preneste svoju kuchyňu do iného sveta prostredníctvom opojných vôní a chutí zo zaklínačovej kuchárskej knihy, ktorú vytvorili Anita Sarna a Karolina Krupecka, autorky kulinárskych blogov Witcher Kitchen a Nerds’ Kitchen.
Osemdesiat lahodných a osviežujúcich receptov ponúka fanúšikom príležitosť okúsiť rozmanité chute zo zaklínačovho taniera. Zahrejte sa nad miskou voňavého guláša alebo šťavnatého pečeného ovocia z Belosadu, pochutnajte si na voňavých dobrotách z oxenfurtského jarmoku, spoznajte pestré chute v novigradskom prístave, alebo vyskúšajte bohaté sviatočné pokrmy zo slnkom zaliateho Toussaintu a Beauclair.
„Kuchyňa nie je miesto pre váhajúcich – treba skúšať, treba ochutnávať,“ píše v predslove autor kníh o zaklínačovi Andrzej Sapkowski.Z anglického originálu The Witcher – Official Cookbook (Ten Speed Press, USA 2023) preložil Daniel Halaj.