Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní
Vydavateľ: Príroda
ISBN: 9788055182049
Poč.strán: 144
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 150x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.01. 2022
ISBN: 9788055182049
Poč.strán: 144
Rok vydania: 2022
Väzba: viazaná
Formát: 150x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.01. 2022
Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 10,85 €
Zľava: 27%
Naša cena: 10,85 €
Zľava: 27%
Svet gastronómie
Príručka, ktorú hľadáš
Autor: Šulka Andrej
Kniha je v kategórii: Gastronómia
Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania.
Kniha Svet gastronómie nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.
Kniha Svet gastronómie nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok toho, čo sa v tejto knihe môžeš dozvedieť.