Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: BezCukráreň
ISBN: 9788097247607
Poč.strán: 220
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 218x218
Jazyk: slovenský
Pridané: 07.12. 2016
ISBN: 9788097247607
Poč.strán: 220
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 218x218
Jazyk: slovenský
Pridané: 07.12. 2016
Bežná cena: 14,50 €
Naša cena: 10,85 €
Zľava: 25%
Naša cena: 10,85 €
Zľava: 25%
BezCukráreň
Autor: Muráriková Petra
Kniha je v kategórii: Múčniky
V koláčoch chrumkavý, v zákuskoch karamelový, v džemoch želírujúci.
Zdvíha náladu, dodáva energiu a farbí svet doružova.
Napriek tomu sme sa mu rozhodli vyhýbať.
V dnešnej dobe, keď hľadáme čokoľvek, čo by nám život mohlo "osladiť", to znie ako šialenstvo. Tvrdenie, že "cukor je biely jed" dnes už vďaka hlasom mnohých zástancov zdravšej stravy nemožno prepočuť. Napokon, je to zrejme jediné tvrdenie, na ktorom sa zhodnú všetky typy diét a stravovacích štýlov. Rôznorodé štúdie prinášajú dôkazy o tom, že biely rafinovaný cukor naozaj nemá mať miesto v našich jedálničkoch. Skôr ako sa pustíte do pečenia čo i len jedného koláču z našej BezCukrárne, určite si ich preštudujte.
Ak žiadnym štúdiám neveríte, stačí ak dodržíte overenú zásadu "všetko s mierou". Pri jej dôslednom aplikovaní možno napokon zistíte, že v našom cukrovom svete sa táto miera hľadá len veľmi ťažko a to bude dôvod, na základe ktorého sa jedného dňa možno stretneme v našej BezCukrárni.
Ktoroukoľvek cestou sa k nám dostanete, ste vítaní!
Zdvíha náladu, dodáva energiu a farbí svet doružova.
Napriek tomu sme sa mu rozhodli vyhýbať.
V dnešnej dobe, keď hľadáme čokoľvek, čo by nám život mohlo "osladiť", to znie ako šialenstvo. Tvrdenie, že "cukor je biely jed" dnes už vďaka hlasom mnohých zástancov zdravšej stravy nemožno prepočuť. Napokon, je to zrejme jediné tvrdenie, na ktorom sa zhodnú všetky typy diét a stravovacích štýlov. Rôznorodé štúdie prinášajú dôkazy o tom, že biely rafinovaný cukor naozaj nemá mať miesto v našich jedálničkoch. Skôr ako sa pustíte do pečenia čo i len jedného koláču z našej BezCukrárne, určite si ich preštudujte.
Ak žiadnym štúdiám neveríte, stačí ak dodržíte overenú zásadu "všetko s mierou". Pri jej dôslednom aplikovaní možno napokon zistíte, že v našom cukrovom svete sa táto miera hľadá len veľmi ťažko a to bude dôvod, na základe ktorého sa jedného dňa možno stretneme v našej BezCukrárni.
Ktoroukoľvek cestou sa k nám dostanete, ste vítaní!