Vydavateľ: Content agency s.r.o.
ISBN: 9788097304454
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 170x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.09. 2024

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 13,95 €
Naša cena: 10,45 €
Zľava: 25%

Torty pre deti

33 dobrôt na rodinné oslavy

Autor: Malaga Jana

Kniha je v kategórii: Múčniky
Rozžiarené očká a úprimná detská radosť? Nielen na sviatky chceme deťom dopriať to najlepšie. Ako premeniť obyčajnú oslavu či všedný deň na nezabudnuteľný zážitok? Upečte krásnu a chutnú tortu alebo sladké dobroty. Nenáročná príprava so zaručeným výsledkom. To sú Torty pre deti.

Čo všetko v tejto kuchárskej knihe Torty pre deti nájdete?

*Narodeninové torty aj na 1. rok: 20 receptov na naj torty pre najmenších, ktoré zvládnete aj doma. Žiadne zložité poťahovacie a modelovacie hmoty a fondány, lentilky, gumené cukríky, či stužené tuky. Plnky do tort pre deti a korpusy sú len z čerstvých a dostupných surovín, ktoré nájdete aj vo vašej kuchyni. Navyše, pri receptoch je uvedený aj vek detí, pre ktoré je torta vhodná.

*Maškrty na detské oslavy: 13 receptov na snacky, ktoré zaručene spestria oslavu. Lego koláčiky, mackove cookies, domáce müsli tyčinky, zmrzlina či detský punč - úspech u detí zaručený!

*Recepty na detské torty bez alergénov: 15 receptov pre intolerantných oslávencov, bez obsahu vajec, lepku, kravskej bielkoviny alebo laktózy. Všetko prehľadne označené piktogramami.

*Fotopostupy na recepty tort pre deti: 4 detailné fotorecepty, ktoré vás prevedú pečením od začiatku až do konca. Môžete si tak skontrolovať, ako má dezert vyzerať v každej fáze prípravy.

*Užitočné tipy na naj torty pre deti: 10 kreatívnych tipov a nápadov, pri ktorých si poviete: ,,Tak toto by mi fakt nenapadlo!’’

*Ozdoby na torty? V knihe nájdete šablóny ku 8 tortám, ktoré si môžete vystrihnúť či prekresliť a z vašej torty bude priam umelecké dielo.

*Videorecept na tortu z obálky knihy nájdete nielen v mobilnej aplikácii MUMMY YUMMY, ale aj tu: https://www.tortypredeti.sk/torta-jelencek/

Aj krása torta vie byť jednoduchá. Týmto heslom sa riadila pri tvorení knihy autorka, ktorá prináša recepty na originálne narodeninové torty a sladké dobroty na spestrenie každej detskej oslavy.