Vydavateľ: Citadella
ISBN: 9788081820304
Poč.strán: 248
Rok vydania: 2016
Väzba: brožovaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 31.05. 2016

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,90 €
Naša cena: 9,15 €
Zľava: 29%

Cesta bohyne bojovníčky

Objavte v sebe svoje ženské predurčenie

Autor: Amara HeatherAsh

Kniha je v kategórii: Rozvoj osobnosti
Táto kniha predstavuje posvätné zhromaždenie žien, ktoré spolu uzdravujú, smejú sa a duchovne rastú. Každá kapitola predstavuje cestu za objavovaním, prebudením a spojením so svojimi ženskými koreňmi a spoločenstvom. Každým slovom vás pobáda, aby ste sa stali ženou podľa svojho predurčenia.

V knihe Cesta bohyne bojovníčky autorka HeatherAsh Amara zdieľa svoje skúsenosti zo života učiteľky, priateľky a sprievodkyne. Chce tak pomôcť novej generácii žien vykročiť na vlastnú cestu vnútornej premeny.

Táto kniha je spojením múdrosti mnohých tradícií do jednej nádhernej cesty životom. Jej učenie je v celom svojom rozsahu založené na presvedčení, že samotná myšlienka nemá význam, ak nepodnikneme potrebné kroky k jej naplneniu. Kniha je preto plná cvičení, ktorých cieľom je naučiť vás, ako sa spojiť so svojím božským ja.

Buďte bohyňou bojovníčkou. Odhodlajte sa byť sama sebou. Zmierte sa so životom. Očistite svoju schránku. Nájdite vnútornú rovnováhu a osloboďte sa od minulosti. Prebuďte v sebe sexualitu a tvorivosť. Nájdite v sebe silu vôle a rozhýbte sa. Otvorte svoje srdce. Hovorte to, čo cítite. Buďte stelesnením svojej múdrosti. Vyberte si svoju životnú cestu. Hovorte si „áno“ a užívajte si radosť, ktorú vám to prináša. Buďte samy sebou.


HeatherAsh Amara je zakladateľkou organizácie TOCI – Toltéckeho centra tvorivého zámeru a autorkou knihy The Toltec Path of Transformation: Embracing the Four Elements of Change (Toltécka cesta premeny: Prijatie štyroch prvkov zmeny) a No Mistakes!: How You Can Change Adversity into Abundance (Žiadne chyby!: Ako môžete zmeniť nepriazeň osudu na blahobyt). S nadšením povzbudzuje mužov a ženy, aby boli zvedavejší, otvorenejší, odvážnejší, vtipnejší, tvorivejší, tolerantnejší, rozdávali viac lásky a objavovali svoju vnútornú pravdu.