Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788082803795
Poč.strán: 40
Rok vydania: 2024
Väzba: brožovaná
Formát: 210x297
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.08. 2024

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 5,10 €
Naša cena: 5,10 €
Zľava:

Geografia pre 7. roč. ZŠ a pre GOŠ - PZ

Autor: Nogová Mária, Košťálová Miroslava

Pracovný zošit Geografia pre 7. ročník ZŠ a pre GOŠ (2. ročník gymnázií s osemročným štúdiom) je ďalšou nadväzujúcou časťou série geografia pre základné školy a GOŠ. Obsahovo nadväzuje a dopĺňa nielen učebnicu geografie pre 7. ročník ZŠ – Európa, ale ľubovoľnú učebnicu geografie o Európe na trhu. Obsah sa zameriava na fyzickogeografické a sociálno-politické usporiadanie Európskeho svetadiela, je spracovaný formou množstva zaujímavých faktov v príbehoch, rubrikách, grafoch, úlohách a obrázkoch.
Je to obsahom bohatý a pestrý pracovný zošit spracovaný podľa Bloomovej revidovanej taxonómie pre rôzne úrovne osvojovania poznatkov a rôzne typy žiakov. Žiaci sa učia hodnotiť a kriticky myslieť. Učitelia môžu pracovný zošit optimálne využívať – výberovosť úloh, sebahodnotenie žiakov – aj pri súčasnej časovej dotácii predmetu (ŠVP 2015), ale zároveň aj ako súčasti VO Človek a spoločnosť (ŠVP 2023) v nadväznosti na ostatné predmety.
Čo by ste mali vedieť:Obsahuje príbehy, expedície, prehľadné, zrozumiteľné úlohy, zhrnutia v grafoch na porovnanie rôznych ukazovateľov európskych štátov a oblastí Európy.Nadväzuje na pracovné zošity z geografie pre 9. a 8. ročník.Umožňuje učiteľom viac práce s textom (zaujímavé príbehy) a s obrázkami.