Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055187686
Poč.strán: 512
Rok vydania: 2023
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 28.02. 2023

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 19,90 €
Naša cena: 14,90 €
Zľava: 25%

Pavúk

Joona Linna 9

Autor: Kepler Lars

Kniha je v kategórii: Detektívky
Ako lapiť pavúka v jeho vlastnej sieti?Pred troma rokmi dostala Saga Bauerová nečakanú pohľadnicu. Neznámy odosielateľ sa v nej vyhrážal zbraňou s deviatimi bielymi nábojmi, pričom jeden z nich mal byť určený pre inšpektora Joona Linnu. Zachrániť ho vraj môže jedine Saga. Čas však pokojne plynie ďalej a z pôvodnej hrozby sa stane len bezvýznamná provokácia, ktorej Joona Linna neprikladá veľký význam.
Až doteraz.
Na malom ostrove pred prístavom Kapellskärs bolo nájdené telo rozpustené v kyseline a na mieste činu ostala biela nábojnica. Odkaz chladnokrvného vraha je jasný. Ďalšia vražda bude nasledovať, ak sa vyšetrovateľom nepodarí rozlúštiť komplikované hádanky.
Joona Linna a Saga Bauerová musia spojiť sily, aby zachránili budúce obete, kým bude príliš neskoro. Vyšetrovanie však neprináša očakávané výsledky a to len prehlbuje ich zúfalstvo. Čo ak sa tento vrah nedá zastaviť? A čo ak sa sami chytili do jeho siete?Zo švédskeho originálu Spindeln (Albert Bonniers Förlag, Stockholm 2022) preložila Jana Melichárková.