Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055165714
Poč.strán: 488
Rok vydania: 2019
Väzba: viazaná
Formát: 145x227
Jazyk: slovenský
Pridané: 18.02. 2019

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 15,78 €
Naša cena: 11,50 €
Zľava: 27%

Lazár

Joona Linna 7

Autor: Kepler Lars

Kniha je v kategórii: Detektívky
Majster trilerov Lars Kepler prichádza so siedmou knihou o Joonovi LinnoviV byte na predmestí Osla nájdu mŕtveho muža. Ukáže sa, že obeťou bol dosiaľ neznámy vykrádač hrobov a zberateľ morbídnych trofejí. Keď polícia otvorí mraziaci box v kuchyni, objaví príšerný nález. Jedna z trofejí sa priamo týka komisára Joonu Linnu.
O niekoľko dní kontaktuje Linnu nemecká komisárka a požiada ho o pomoc pri vyšetrovaní vraždy v kempingu pri Rostocku. Obeťou bol opäť sexuálny násilník. Joona pochopí, že zdanlivo náhodnú súvislosť nemôže ignorovať. Stopy však vedú k Jurekovi, k človeku, ktorý mal byť už dávno mŕtvy. Niektorí by to možno nazvali zázrakom, iní nočnou morou. Veď tento „Lazár“ je najhorší sériový vrah všetkých čias v severnej Európe. Joonovi intuícia vraví, že Jurek je zapletený aj do ďalších brutálnych úmrtí, ale aký má motív? Je to začiatok jeho posledného diabolského plánu: nájsť Joonovo slabé miesto a raz a navždy ho zničiť?
Komisár Linna si myslel, že to najhoršie už má dávno za sebou, lenže všetko sa ešte len začína!Zo švédskeho originálu Lazarus (Albert Bonniers F?rlag, Stockholm 2018) preložila Jana Melichárková.