Vydavateľ: KPKC, n.o.
ISBN: 9788097345617
Poč.strán: 71
Rok vydania: 2019
Väzba: brožovaná
Formát: 148x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 13.01. 2022

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Naša cena: 4,95 €

Radostná cesta lásky PZ pre 1. ročník ZŠ (východný obrad)

Autor: Balážová Daniela

Kniha je v kategórii: Náboženstvo pre základnú školu
Pracovný zošit katolíckeho náboženstva pre 1. Ročník ZŠ, ktorý Vám ponúkame je na základe úsilia a snahy autorky vypracovaný ako kompletný celok učebnice a pracovného zošita. Obsahuje didakticky spracované učivo v súlade s príslušným inovovaným štátnym vzdelávacím programom NAB/NAV. Rešpektuje ročníkový cieľ, ktorým je spoznávanie lásky milujúceho Boha Otca k svetu a človeku, vytvárania si pozitívneho vzťahu k Bohu, ľuďom a svetu a osvojovania si vonkajších prejavov lásky. Metódy spracovania textu a obrazu sú vhodné a inovatívne, úlohy pre žiakov sú prehľadné a adekvátne ich možnostiam.
Autorka tejto publikácie prirodzeným a primeraným spôsobom transformovala teologickú reč na úroveň žiakov prvého ročníka. Vhodne prepája ilustrácie s obsahom, rozvíja poznávaciu dimenziu v ľudskej i náboženskej rovine na pozadí dobra, krásy, lásky.
Pracovný zošit je prvou príručkou a pomôckou, ktorú žiaci dostanú na náboženstve. Je pripravený pre prácu so žiakmi v škole, ale ponúka možnosť mať prehľad o preberanom učive i rodičom.