Vydavateľ: Expol pedagogika
ISBN: 9788080916916
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2021
Väzba: brožovaná
Formát: 210x295
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.07. 2021

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Naša cena: 11,90 €

Geografia pre 9. ročník ZŠ a osemročné gymnáziá – Učebnica

Autor: Nogová Mária, Tremboš Peter

Nová učebnica geografie pre 9. ročník ZŠ a pre GOŠ, ktorá komplexne rieši učivo predpísané platným ŠVP s primeraným rozsahom a obsahom: spoznávanie Austrálie, Nového Zélandu a Oceánie, Severnej a Južnej Ameriky a priľahlých ostrovov, Antarktídy a Arktídy. Doplnená o Metodické poznámky, kde každý učiteľ nájde odporúčania, postupy, ďalšie námety na prácu.Obsahuje všetky komponenty predpísané ŠVP v predmete geografia, okrem utvárania a upevňovania základných vedomostí a kompetencií žiakov rozvíja aj schopnosť vidieť svet v súvislostiach a ochraňovať planétu Zem.
Učebnica je vhodná na prácu v škole pre žiakov a učiteľov aj na používanie v rámci dištančného vzdelávania a individuálnu prípravu žiakov.
Texty, mapy, schémy, úlohy, jedinečný obrazový materiál a didaktické spracovanie zohľadňujú vekové osobitosti a individuálne potreby žiakov.
Rozsah kapitol a podkapitol je v súlade s časovou dotáciou predmetu v deviatom ročníku ZŠ.Na učebnicu nadväzuje pracovný zošit, ktorý rozširuje prácu s témami učebnice prostredníctvom úloh, máp a obrazového materiálu s dostatočným priestorom na dopisovanie a poznámky.