Vydavateľ: Petra Ondrašáková
ISBN: 9788097275006
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2017
Väzba: viazaná
Formát: 170x240
Jazyk: slovenský
Pridané: 12.01. 2018

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 18,90 €
Naša cena: 14,15 €
Zľava: 25%

107 neodolateľných fit receptov

Životný štýl, ktorý si zamilujete + 21 dňový jedálniček od expertov

Autor: Ondrašáková Petra

Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Sexy postava a pevné zdravie bez diét a obmedzovania - je to vôbec možné?Po úspechu nášho bestselleru 107 neodolateľných smoothie receptov sme od mnohých čitateľov, ktorí chceli zmeniť svoje stravovanie, dostávali otázky ako a kde začať. Náš cieľ pri tvorbe knihy bol teda jasný: hľadali sme najjednoduchší spôsob, ako sa zbaviť nezdravých návykov a nadbytočných tukov v našom tele.

Oslovili sme 10 popredných slovenských aj českých odborníkov a našli najčastejšie prehrešky v zdravom stravovaní. Čerpali sme z mnohých rokov skúseností a praxe trénerov, odborníkov na stravovanie a lekárov.
Verdikt bol jednoznačný: naša strava vo väčšine prípadov nie je zdravá. Sýtené limonády, smažené zemiaky v kombinácii so sladkosťami sú jasní vinníci. Tým to ale zďaleka nekončí – väčšina našej stravy je vopred spracovaná, a tak stráca dôležité vitamíny a minerály. Na jednej strane prijímame dostatok jedla, ale na strane druhej nedodávame telu dostatok živín, ktoré naše telo a orgány nutne potrebujú.

Táto kniha je viac než len kuchárka plná receptov. Pripravili sme pre vás kompletného sprievodcu, ktorý vám okrem iného ukáže, ako pomocou chutných receptov z čím najmenej spracovaných potravín, udržať štíhlu postavu a pevné zdravie. Neočakávajte diéty, obmedzovanie alebo hladovky – práve naopak. Pripravte sa na nálož jedla, ktorá vám dodá energiu, vitalitu a zdravie.