Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: Noxi
ISBN: 9788081114663
Poč.strán: 268
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 133x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 08.11. 2017
ISBN: 9788081114663
Poč.strán: 268
Rok vydania: 2017
Väzba: brožovaná
Formát: 133x207
Jazyk: slovenský
Pridané: 08.11. 2017
Bežná cena: 6,00 €
Naša cena: 4,50 €
Zľava: 25%
Naša cena: 4,50 €
Zľava: 25%
Zdravie v ohrození
Autor: Jonáš Jozef, Kuchař Jiří
Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Na základe desiatok vedeckých štúdií MUDr. Jonáš ukazuje, že rafinovaný cukor je vinníkom celej rady problémov, od akné, zubného kazu, cukrovky, steatózy - stukovatenej pečene, infarktu myokardu, gynekologických problémov a osteoporózy až po nádorové ochorenia a mozgové poškodenie, vrátane chronického nedostatku vitamínov a dôležitých minerálov.
Závislosť na cukre je porovnateľná so závislosťou alkoholika alebo feťáka. Rovnako ako alkoholik nie je schopný vypiť len trošku alkoholu, bez toho aby si dal ďalší, ani človek závislý na cukre sa neuspokojí len s troškou sladkostí.
Robert Lustig
Zdôrazňujeme, že pokiaľ táto kniha hovorí o nebezpečnosti cukru, nejde o prirodzene sladké potraviny, ale o druhy cukru vyrábané v továrňach izolovane technologickými postupmi, ktoré v najrôznejšej podobe ovládajú dnešný trh.
Prírodný cukor je dokonalým zázrakom stvorenia a žiadny priemysel ho nedokáže napodobniť!
Kniha prináša veľmi trpkú pravdu o cukre vyrábanom technologickými postupmi. Je určená ľudom, ktorí chcú poznať všetky neblahé dôsledky jeho konzumácie, zbaviť a svojej závislosti na ňom a doslova tak zachrániť svoje ohrozené zdravie. Je veľmi užitočná pre chorých, ale aj pre tých, ktorí roky bezúspešne bojujú s nadváhou a únavou.
Závislosť na cukre je porovnateľná so závislosťou alkoholika alebo feťáka. Rovnako ako alkoholik nie je schopný vypiť len trošku alkoholu, bez toho aby si dal ďalší, ani človek závislý na cukre sa neuspokojí len s troškou sladkostí.
Robert Lustig
Zdôrazňujeme, že pokiaľ táto kniha hovorí o nebezpečnosti cukru, nejde o prirodzene sladké potraviny, ale o druhy cukru vyrábané v továrňach izolovane technologickými postupmi, ktoré v najrôznejšej podobe ovládajú dnešný trh.
Prírodný cukor je dokonalým zázrakom stvorenia a žiadny priemysel ho nedokáže napodobniť!
Kniha prináša veľmi trpkú pravdu o cukre vyrábanom technologickými postupmi. Je určená ľudom, ktorí chcú poznať všetky neblahé dôsledky jeho konzumácie, zbaviť a svojej závislosti na ňom a doslova tak zachrániť svoje ohrozené zdravie. Je veľmi užitočná pre chorých, ale aj pre tých, ktorí roky bezúspešne bojujú s nadváhou a únavou.