Wangovci verzus svet
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055152301
Poč.strán: 408
Rok vydania: 2017
Väzba: viazaná
Formát: 125x200
Jazyk: slovenský
Pridané: 22.12. 2016

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 14,80 €
Naša cena: 11,10 €
Zľava: 25%

Wangovci verzus svet

Autor: Changová Jade

Kniha je v kategórii: Romány
Charles Wang sa hnevá na Ameriku, tú prelietavú potvoru, ba aj na celé dejiny. Tohto arogantného, ale inak vcelku milého podnikateľa, ktorý vybudoval kozmetické impérium na báze močoviny a zarobil obrovský majetok, práve zruinovala finančná kríza. Charles už nechce nič iné, len doviesť deti do bezpečia, aby sa mohol vrátiť do Číny a pokúsiť sa získať naspäť rodinné pozemky – aj svoju hrdosť.
Zo súkromných škôl, ktoré si už Charles nemôže dovoliť, vyzdvihne syna Andrewa, nádejného komika, a dcéru Grace, posadnutú módou. Spolu s ich nevlastnou matkou Barbrou sa vydajú na dlhú cestu zo svojho domu v Bel-Air do štátu New York, kam sa uchýlila Charlesova najstaršia dcéra, výtvarníčka Saina, keď upadla do nemilosti kritikov. Syna mu v New Orleanse zvedie staršia žena, manželka je ochotná opustiť ho kvôli kvalitnej posteľnej bielizni a Charles si odrazu musí vybrať medzi starým a novým svetom, medzi zachovaním rodiny a splnením svojho sna v Číne.
Román Wangovci verzus svet je nesmierne zábavný a vtipný, čitateľom poskytuje nový pohľad na to, čo znamená byť súčasťou Ameriky – a ako prechod od závratného bohatstva k módnym kúskom (ešte vždy značkovým) môže spojiť rodinu tak, ako to peniaze nedokážu.Z anglického originálu The Wangs vs the World (Houghton Mifflin Harcourt New York 2016) preložila Tamara Chovanová.