Kniha je skladom,
zasielame obratom.
Vydavateľ: Tatran
ISBN: 9788022208222
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 170x234
Jazyk: slovenský
Pridané: 31.10. 2016
ISBN: 9788022208222
Poč.strán: 176
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 170x234
Jazyk: slovenský
Pridané: 31.10. 2016
Bežná cena: 10,99 €
Naša cena: 8,20 €
Zľava: 25%
Naša cena: 8,20 €
Zľava: 25%
Lulus - cukrárka
59 sladkých receptov
Autor: Gažová Lucia
Kniha je v kategórii: Ostatné + gastronómia
Mladá cukrárka, ktorá sa rozhodla prezradiť všetky svoje výrobné tajomstvá a zaručene vás naučiť piecť. Lulus cukrárka je cukrárska kniha, ktorá obsahuje 59 podrobných receptov na takmer 180 stranách.Nádherné torty, macarons, či mini dezerty, to všetko objavíte v tejto cukrárskej knihe, ktorá je pretkaná aj podrobnými obrázkovými postupni, ktoré vás receptom prevedú krok za krokom. Jej autorkou je Lucia Gažová cukrárka a majiteľka úspešnej cukrárenskej výrobne v Trnave, ktorá denne pripravuje množstvo tort, dezertov a sladkých dobrôt. Autorka sľubuje, že podľa tejto knižky dokáže piecť naozaj každý, to hádam stojí za vyskúšanie.
Luline cukrárske výrobky nielenže rozmaznávajú chuťové poháriky zákazníkov, ale sú nevídanou pastvou aj pre oči. Lucia Gažová, v Trnave vychýrená ako prvotriedna cukrárka, sa rozhodla podeliť o svoje výnimočné recepty s čitateľmi, ktorí by sa chceli pochváliť pred rodinou, priateľmi alebo oživiť párty vlastnoručne zhotovenými chutnými koláčikmi. Lucia rozdelila 59 receptov do piatich skupín. Prvú tvoria torty. Skladanie a zdobenie tort je podľa nej veda sama osebe. Nájdete tu torty dokonale upravené, nedbalo elegantné alebo esteticky poliate len čokoládou. Podrobné postupy a triky vás bez prekážok prevedú tvorivým cukrárskym umením.
V kapitole Koláče nájdete tarty z dokonale krehkého maslového cesta podľa receptu Luciinej babičky, niekoľko druhov cheescakov, tvarohovníkov a extrémneho čokoládového brownie. Recepty pokračujú Jednohubkami, ako nazvala svoje malé koláčiky - rozhodne musíte vyskúšať jej povestné makarónky. V štvrtej kapitole Do pohárika prináša pochúťky, ktoré sú elegantné, praktické a na zjedenie krásne. Keďže sú v poháriku, nemusia dokonale držať tvar, môžu byť pokojne jemné ako obláčik a úplne šťavnaté. Pečenie uzatvára kapitola Chrumkavé, koláčiky, ktoré sa božsky rozplývajú na jazyku.
Pečenie nie je pre Lulus len živobytie, ale aj poslanie, ktoré ju robí šťastnou. Ako sama hovori: Presne pre tú radosť som sa v tomto remesle našla a každý jeden vydarený koláčik a poctivo oddretá receptúra rozsvieti v mojich očiach iskričky.
Luline cukrárske výrobky nielenže rozmaznávajú chuťové poháriky zákazníkov, ale sú nevídanou pastvou aj pre oči. Lucia Gažová, v Trnave vychýrená ako prvotriedna cukrárka, sa rozhodla podeliť o svoje výnimočné recepty s čitateľmi, ktorí by sa chceli pochváliť pred rodinou, priateľmi alebo oživiť párty vlastnoručne zhotovenými chutnými koláčikmi. Lucia rozdelila 59 receptov do piatich skupín. Prvú tvoria torty. Skladanie a zdobenie tort je podľa nej veda sama osebe. Nájdete tu torty dokonale upravené, nedbalo elegantné alebo esteticky poliate len čokoládou. Podrobné postupy a triky vás bez prekážok prevedú tvorivým cukrárskym umením.
V kapitole Koláče nájdete tarty z dokonale krehkého maslového cesta podľa receptu Luciinej babičky, niekoľko druhov cheescakov, tvarohovníkov a extrémneho čokoládového brownie. Recepty pokračujú Jednohubkami, ako nazvala svoje malé koláčiky - rozhodne musíte vyskúšať jej povestné makarónky. V štvrtej kapitole Do pohárika prináša pochúťky, ktoré sú elegantné, praktické a na zjedenie krásne. Keďže sú v poháriku, nemusia dokonale držať tvar, môžu byť pokojne jemné ako obláčik a úplne šťavnaté. Pečenie uzatvára kapitola Chrumkavé, koláčiky, ktoré sa božsky rozplývajú na jazyku.
Pečenie nie je pre Lulus len živobytie, ale aj poslanie, ktoré ju robí šťastnou. Ako sama hovori: Presne pre tú radosť som sa v tomto remesle našla a každý jeden vydarený koláčik a poctivo oddretá receptúra rozsvieti v mojich očiach iskričky.