Vydavateľ: Fortuna Libri
ISBN: 9788081425868
Poč.strán: 304
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 140x210
Jazyk: slovenský
Pridané: 06.08. 2016

Kniha nie je skladom
expedujeme do 7dní

Bežná cena: 12,90 €
Naša cena: 9,65 €
Zľava: 25%

Sladké vykúpenie

Autor: McGuireová Jamie

Kniha je v kategórii: Romány
Pravá láska nemusí byť prvá, ale môže byť posledná

Pragmatická LIIS LINDYOVÁ agentka FBI. Práci je oddaná telom i dušou, o čom svedčí aj to, že zruší zásnuby a dá sa preložiť zo Chicaga do San Diega. Zbožňuje svoj pracovný stôl a večne hľadí na obrazovku laptopu. Sníva o povýšení a o tom, že si bude potriasať ruku s riaditeľom vždy, keď vyrieši náročný prípad.
Špeciálny agent THOMAS MADDOX je arogantný, prísny a nepozná zľutovanie. Aj preto patrí k najlepším zamestnancom úradu. Jeho úlohou je klepnúť po prstoch najväčším svetovým kriminálnikom. Hoci už zachránil množstvo životov, na jeden akoby nemal dosah. Jeho mladšiemu bratovi Travisovi hrozí, že pôjde do väzenia, lebo sa zaplietol do udalosti, pri ktorej zahynulo niekoľko vysokoškolákov. Travisa môže v tejto situácii zachrániť iba jeho nezvyčajné prepojenie na mafiu. Thomas pre svojho brata vydobyl dohodu, no musí ho presvedčiť, aby sa dal naverbovať do FBI.

Liis a Thomas sa tvária, že sú pár, a odcestujú na sobáš na pláži, kde Travis a Abby znova zložia manželský sľub. Práve tam majú Travisa zasvätiť do svojich plánov.