Vydavateľ: Ottovo nakladateľstvo
ISBN: 9788073608163
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 208x290
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.07. 2016

Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025

Bežná cena: 6,99 €
Naša cena: 5,55 €
Zľava: 20%

To najlepšie z hydiny

400 tradičných a moderných receptov

Autor: Sedláčková Hana

Kniha je v kategórii: Mäsové špeciality
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?