Kniha nie je skladom
budeme expedovať
až po 10.1.2025
Vydavateľ: Ottovo nakladateľstvo
ISBN: 9788073608163
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 208x290
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.07. 2016
ISBN: 9788073608163
Poč.strán: 192
Rok vydania: 2016
Väzba: viazaná
Formát: 208x290
Jazyk: slovenský
Pridané: 21.07. 2016
Bežná cena: 6,99 €
Naša cena: 5,55 €
Zľava: 20%
Naša cena: 5,55 €
Zľava: 20%
To najlepšie z hydiny
400 tradičných a moderných receptov
Autor: Sedláčková Hana
Kniha je v kategórii: Mäsové špeciality
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i
predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na
kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú
prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?