Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: Slovart
ISBN: 9788055610450
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2014
Väzba: viazaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 23.10. 2014
ISBN: 9788055610450
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2014
Väzba: viazaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 23.10. 2014
Bežná cena: 9,91 €
Naša cena: 7,70 €
Zľava: 22%
Naša cena: 7,70 €
Zľava: 22%
Najlepšie zabíjačkové špeciality
Autor: Hlinovský Alexander
Kniha je v kategórii: Ostatné + gastronómia
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Toto dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby aj oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.