Nové receptúry a technológia pokrmov
Kniha je vypredaná
Vydavateľ: Nová Práca
ISBN: 9788089350445
Poč.strán: 1270
Rok vydania: 2015
Väzba: brožovaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.11. 2010

Kniha je vypredaná.

Bežná cena: 54,90 €
Naša cena: 41,15 €
Zľava: 25%

Nové receptúry a technológia pokrmov

Autor: Kendlík Konrád

Kniha je v kategórii: Iné príručky a rady
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.