Kniha je vypredaná.
Vydavateľ: Balneotherma
ISBN: 9788097007508
Poč.strán: 280
Rok vydania:
Väzba: brožovaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.01. 2009
ISBN: 9788097007508
Poč.strán: 280
Rok vydania:
Väzba: brožovaná
Formát: 1
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.01. 2009
Bežná cena: 8,80 €
Naša cena: 6,60 €
Zľava: 25%
Naša cena: 6,60 €
Zľava: 25%
Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu
Autor: Richard Béliveau, Denis Gingras
Kniha je v kategórii: Zdravie, štýl, krása
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako pokračovanie knižného bestselleru tých istých autorov „Výživa ako zbraň proti rakovine“.
Autori publikácie sú vedecké osobnosti v oblasti výskumu prevencie rakoviny. Obaja pôsobia na Quebeckej univerzite v Montreali a sú vedúcimi pracovníkmi Laboratória molekulovej medicíny Centra onkológie Charlesa Bruneaua, ktoré sa dlhodobo zaoberá možnosťou prevencie vzniku a šírenia rakoviny pomocou bežných potravín.
Bohato farebne ilustrovaná publikácia, s množstvom dokumentačného materiálu prináša ďalšie informácie nielen o rakovine, ale aj o obezite vo vzťahu k výžive, ako kľúča k ich prevencii.
Významným prínosom knihy je zaradenie 160 originálnych receptov na prípravu širokého spektra jedál, v zmysle propagovanej zdravej výživy.V selekcii týchto jedál sa zohľadňovala požiadavka na dostupnosť surovín, jednoduchosť prípravy a vynikajúcu chuť.
Je to seriózna publikácia, napísaná zrozumiteľnou formou, ktorá zaujme každého a môže byť prospešná všetkým, ktorí chcú rakovine predchádzať, alebo s ňou bojovať.
Richard Béliveau, Denis Gingras
Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako pokračovanie knižného bestselleru tých istých autorov „Výživa ako zbraň proti rakovine“.
Autori publikácie sú vedecké osobnosti v oblasti výskumu prevencie rakoviny. Obaja pôsobia na Quebeckej univerzite v Montreali a sú vedúcimi pracovníkmi Laboratória molekulovej medicíny Centra onkológie Charlesa Bruneaua, ktoré sa dlhodobo zaoberá možnosťou prevencie vzniku a šírenia rakoviny pomocou bežných potravín.
Bohato farebne ilustrovaná publikácia, s množstvom dokumentačného materiálu prináša ďalšie informácie nielen o rakovine, ale aj o obezite vo vzťahu k výžive, ako kľúča k ich prevencii.
Významným prínosom knihy je zaradenie 160 originálnych receptov na prípravu širokého spektra jedál, v zmysle propagovanej zdravej výživy.V selekcii týchto jedál sa zohľadňovala požiadavka na dostupnosť surovín, jednoduchosť prípravy a vynikajúcu chuť.
Je to seriózna publikácia, napísaná zrozumiteľnou formou, ktorá zaujme každého a môže byť prospešná všetkým, ktorí chcú rakovine predchádzať, alebo s ňou bojovať.
Autori publikácie sú vedecké osobnosti v oblasti výskumu prevencie rakoviny. Obaja pôsobia na Quebeckej univerzite v Montreali a sú vedúcimi pracovníkmi Laboratória molekulovej medicíny Centra onkológie Charlesa Bruneaua, ktoré sa dlhodobo zaoberá možnosťou prevencie vzniku a šírenia rakoviny pomocou bežných potravín.
Bohato farebne ilustrovaná publikácia, s množstvom dokumentačného materiálu prináša ďalšie informácie nielen o rakovine, ale aj o obezite vo vzťahu k výžive, ako kľúča k ich prevencii.
Významným prínosom knihy je zaradenie 160 originálnych receptov na prípravu širokého spektra jedál, v zmysle propagovanej zdravej výživy.V selekcii týchto jedál sa zohľadňovala požiadavka na dostupnosť surovín, jednoduchosť prípravy a vynikajúcu chuť.
Je to seriózna publikácia, napísaná zrozumiteľnou formou, ktorá zaujme každého a môže byť prospešná všetkým, ktorí chcú rakovine predchádzať, alebo s ňou bojovať.
Richard Béliveau, Denis Gingras
Varíme z potravín, ktoré zdolávajú rakovinu
Kniha, ktorá prichádza na trh v slovenskom preklade, od svojho originálneho vydania v r. 2006 vyšla už v 9 jazykoch, ako pokračovanie knižného bestselleru tých istých autorov „Výživa ako zbraň proti rakovine“.
Autori publikácie sú vedecké osobnosti v oblasti výskumu prevencie rakoviny. Obaja pôsobia na Quebeckej univerzite v Montreali a sú vedúcimi pracovníkmi Laboratória molekulovej medicíny Centra onkológie Charlesa Bruneaua, ktoré sa dlhodobo zaoberá možnosťou prevencie vzniku a šírenia rakoviny pomocou bežných potravín.
Bohato farebne ilustrovaná publikácia, s množstvom dokumentačného materiálu prináša ďalšie informácie nielen o rakovine, ale aj o obezite vo vzťahu k výžive, ako kľúča k ich prevencii.
Významným prínosom knihy je zaradenie 160 originálnych receptov na prípravu širokého spektra jedál, v zmysle propagovanej zdravej výživy.V selekcii týchto jedál sa zohľadňovala požiadavka na dostupnosť surovín, jednoduchosť prípravy a vynikajúcu chuť.
Je to seriózna publikácia, napísaná zrozumiteľnou formou, ktorá zaujme každého a môže byť prospešná všetkým, ktorí chcú rakovine predchádzať, alebo s ňou bojovať.