Vydavateľ: Fortuna Libri
ISBN: 9788057305040
Poč.strán: 256
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 140 x 210
Jazyk: slovenský
Pridané: 17.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
14. nov 2024
Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 11,90 €
Zľava: 25%

Zmierenie

Autor: Názlerová Renáta

Kniha je v kategórii: Beletria
Môžu sa aj dobrí ľudia dopúšťať zlých skutkov? A môžu múdri páchať hlúposti? Ak prijmete prostú pravdu, že svet nie je čiernobiely a všetci máme právo na omyly, potom ste pripravení zoznámiť sa s Barborou Kochovou, so ženou, ktorú prenasleduje jej temná minulosť. Ani tá však nezabráni tomu, aby sa jej v živote nestali nečakané krásne veci. Otázkou je, či bude vedieť prijať do života nové pria-teľstvá a či je pripravená uveriť, že láska má zmysel v každom veku.
Barbora sa trápi pre svoje skutky z minulosti. Kruté okolnosti ju pripravili o rodinu aj o nádej. Možno ktokoľvek iný na jej mieste by zatrpkol a na svet okolo seba by sa pozeral s hnevom a odmietaním. Ona sa rozhodla pre nový začiatok. Tichý, v ústraní. Nie je jej však dopriate, aby bola jednou z mnohých. Nech sa akokoľvek bráni, svet i okolie si ju začnú všímať. Aj muži. A tí, ako to už býva, majú dobré aj zlé úmysly. Barbora nazbiera odvahu a rozhodne sa vyjsť v ústrety novému za-čiatku, no nie je ľahké byť odrazu niekým iným.
Naša minulosť je našou trvalou súčasťou. A tak Barbora hľadá cesty, ktoré by ju priviedli na to správne miesto. Aké to je? No predsa to jedno miesto, ktoré hľa-dáme všetci - miesto v živote. Je to búrlivé hľadanie, pre ňu aj bolestivé, pretože ho sprevádzajú spomienky na život, ktorý mala a ktorý stratila. No čím viac sa snaží nájsť svoje miesto v živote, tým väčšmi si uvedomuje, že jediným miestom, kde môže byť človek sám sebou, kde má a musí byť šťastný, kde vie a môže preží-vať skutočnú lásku - že to miesto má každý z nás v sebe. Vo svojom vnútri, vo svojej duši.