Vydavateľ: Stonožka
ISBN: 9788055197234
Poč.strán: 96
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 170 x 240
Jazyk: slovenský
Pridané: 11.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
12. nov 2024
Bežná cena: 14,90 €
Naša cena: 11,15 €
Zľava: 25%

Jojo, to vážne?! (2)

JOJO

Autor: Hronská Branislava

Kniha je v kategórii: Deti do 12 rokov
Jojo je späť s ďalšími bláznivými nápadmi!Osemročný chlapec so strapatými vlasmi a malou sestrou Olivou… hm, teda Olinkou, vymýšľa opäť nové šibalstvá, aby si uľahčil svoje povinnosti. Postaví na nohy celý dom, len aby jeho trieda vyhrala zber papiera, susedom rozpredá veci z bytu, keď si chce zarobiť peniaze na hru. Objedná si kopu jedla cez aplikáciu a skúša fingovať chorobu, lebo sa mu nechce ísť do školy. Na prázdniny k babke sa však teší, ale pri balení nahádže do kufra všetko, čo doma nájde. Denne zažíva situácie ako hociktorý iný druhák, lenže zakaždým z nich vznikne katastrofa, ktorú treba vysvetľovať.
Zábavné príbehy deťom ponúknu aj zaujímavé poznatky. Jojo nezabudne vždy na konci pripomenúť, čo nové zistil a aké ponaučenie si treba zapamätať.
Súčasťou knihy sú záverečné rady pre rodičov od neuropsychológa Dr. Roberta Krauseho, ktorý im vysvetlí detské vnímanie situácií a navrhne správnu komunikáciu s deťmi.
Knižka voľne nadväzuje na rovnomenný animovaný seriál z dielne TV Jojko. Ilustrátor Rastislav Polenkovič, ktorý vytvoril postavy rodiny do seriálu, ich vtipným spôsobom oživil aj na stránkach knižky.Pre čitateľov od 6 rokov