Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055196060
Poč.strán: 336
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 125 x 200
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
06. nov 2024
Bežná cena: 22,90 €
Naša cena: 17,15 €
Zľava: 25%

Dôvera

Kedy ju podporiť, kedy si dať pozor, ako ju získať a ako ju obnoviť, keď sa naruší

Autor: Cloud Henry

Kniha je v kategórii: Psychológia
Dôvera poháňa každý vzťah a je základom každého ľudského úsilia. Nič v našom svete bez nej nefunguje. Je lákavé myslieť si, že dôvera je jednoduchá a dokážeme ju poľahky rozpoznať. Ale nie je to tak. Všetci by sme vedeli rozprávať príbehy o tom, ako niekto sklamal našu dôveru. Buď sme prehliadli jasné varovné signály, alebo sme jednoducho žiadne nevideli. Na povrchu všetko vyzeralo dobre, no aj tak sme sa popálili.
Autor bestsellerov, psychológ a odborník na líderstvo Dr. Henry Cloud skúma päť základných aspektov dôvery, ktoré sú nevyhnutné na to, aby každý vzťah úspešne fungoval. Vysvetľuje, ako ich preniesť do bežného života. Približuje aj zložitý proces obnovenia dôvery, keď bola zneužitá, narušená a jej oživenie sa zdá nemožné.
Dôvera patrí k najzákladnejším ľudským väzbám. Ak ju pochopíme a naučíme sa s ňou pracovať, prinesie nám to plnšie a obohacujúcejšie vzťahy v každej oblasti nášho života.Z anglického originálu Trust (Faith Words, a division of Hachette Book Group, Inc., New York, 2023) preložil Štefan Kočiš.