Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055196930
Poč.strán: 480
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 125 x 200
Jazyk: slovenský
Pridané: 04.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
22. okt 2024
Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,40 €
Zľava: 25%

Zákony zločinu

Autor: Šlosér Peter

Kniha je v kategórii: Detektívky
Siedma detektívka bývalého policajného plukovníka zaznamenáva rozprávanie osoby, ktorá sa takmer stala obeťou nájomného vraha. Opäť je prešpikovaná autorovými osobnými skúsenosťami z vyšetrovania a znalosťami prostredia slovenského organizovaného zločinu.
V príbehu inšpirovanom skutočnosťou Peter Šloser znova umožní čitateľom nahliadnuť do reálnych postupov polície pri vyšetrovaní brutálnej vraždy podnikateľa aj do priestorov a pomerov slovenskej väznice. Kto je objednávateľom vraždy a kto sú vykonávatelia?
Muži zákona počas pátrania po páchateľoch narazia na bývalého väzňa, ktorý má pripraviť o život jedného z vyšetrovateľov. Napriek tomu, že spolupracuje, objednávku mohol dostať aj ďalší potenciálny vrah a nikto netuší, kedy a z ktorej strany príde posol smrti.
Dôležitú úlohu opäť zohrajú vysokí policajní funkcionári s pokriveným charakterom, ktorí sú úzko napojení nielen na osoby organizovaného zločinu, ale aj na biele goliere. Na čiu stranu sa priklonia policajné elity? Na stranu zákona alebo zločinu?