Vydavateľ: Motýľ
ISBN: 9788081643897
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 140×205
Jazyk: slovenský
Pridané: 03.10. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
04. nov 2024
Bežná cena: 18,90 €
Naša cena: 14,15 €
Zľava: 25%

Veštkyňa a dobyvateľ

Autor: Broadbent Carissa

Kniha je v kategórii: Sci-fi, fantasy, horor
Dostala príkaz zabiť ho jednou ranou do srdca. Nečakala, že ju zradí to jej.
Sylina obetovala svojej bohyni všetko – dušu, slobodu aj oči. Život v službách Arachesseniek, kultu bohyne osudu, ju zmenil. Z vystrašeného dievčatka z ulice sa stala vrahyňa.
Keď sa na pobrežie vyplaví neznámy upírsky dobyvateľ, Sylina je poverená novou misiou: preniknúť do jeho armády, získať si jeho dôveru... a zabiť ho.
Atrius je nepochybne desivý bojovník a na jeho krvavej ceste naprieč Glaeiou ho nič nezastaví. Sylina sa stane jeho veštkyňou a nahliadne do temnej minulosti, ktorú upír ukrýva – odhalí zákutia jeho duše, ktoré pripomínajú tie jej, tie, na ktoré by mala zabudnúť.
Príkazy sú však jasné. Dobyvateľ musí zomrieť. Zvrhnutie tyranského kráľa, ktorý vládne Glaei, sa blíži a Sylinin vzťah s Atriom zatiaľ silnie. Vzťah porušujúci všetko, za čo ako Arachessenka bojuje a čomu verí. Vzťah, ktorý ju môže stáť všetko.
Veštkyňa a dobyvateľ je samostatná fantasy romanca zo sveta Koruny Nyaxie. Ak máte radi zakázanú romantiku, tajomné kliatby, silné hrdinky a hrdinu s morálkou na hrane dobra a zla, tak tento príbeh nepustíte z rúk.