Vydavateľ: Ikar
ISBN: 9788055195728
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 133x206
Jazyk: slovenský
Pridané: 19.09. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
17. okt 2024
Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 13,40 €
Zľava: 25%

Pobrežie špiónov

Klub milovníkov martini 1

Autor: Gerritsenová Tess

Kniha je v kategórii: Thrillery
Po nevydarenej misii sa Maggie Birdová rozhodne skoncovať s kariérou tajnej agentky a presťahuje sa do mestečka Purity v Maine. Na slepačej farme vedie pokojný život, naďalej však ostáva v strehu pred odvetou za udalosti, ktoré viedli k jej predčasnému odchodu z aktívnej služby.
Keď sa na príjazdovej ceste pred Magginým domom objaví mŕtve telo, vie, že túto vyhrážku nemôže ignorovať. Obráti sa na miestny okruh priateľov, aby jej pomohli odhaliť, kto a prečo sa ju pokúša zabiť. Tento Klub milovníkov martini tvoria ďalší bývalí tajní agenti CIA. Sú síce na dôchodku, ale dlhoročné skúsenosti sú vo vyšetrovaní prínosom. Zato veliteľka polície Jo Thibodeauová bojuje s nedostatkom informácií. Bežné výtržnosti a vražda sú dve odlišné veci a Jo potrebuje vedieť viac. Maggina neochota podeliť sa s ňou o to, čo vie a jej zvláštny okruh priateľov však vyšetrovanie komplikujú.
Je čoraz jasnejšie, že minulosť nenechá Maggie na pokoji, kým sa jej nepostaví zoči-voči. S pomocou priateľov a nedôverčivej, no húževnatej Jo Thibodeauovej sa jej možno podarí ochrániť svoj nový život.Z anglického originálu The Spy Coast (Thomas & Mercer, Seattle 2023) preložila Jana Melcerová.