Vydavateľ: Motýľ
ISBN: 9788081643682
Poč.strán: 360
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 135×200
Jazyk: slovenský
Pridané: 16.09. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
14. okt 2024
Bežná cena: 15,90 €
Naša cena: 11,90 €
Zľava: 25%

Sedem rokov medzi nami

Autor: Poston Ashley

Kniha je v kategórii: Romány
Občas sa stane, že zažijete najhorší deň svojho života, a musíte prísť na to, ako žiť ďalej.
A tak si Clementine vytvorí plán, ako uchrániť svoje srdce: bude tvrdo pracovať, nájde si niekoho poriadneho, koho by mohla milovať, a popri tom sa posnaží nezabudnúť na svoje sny. To posledné znie hlúpo a naivne, ale teta jej vždy hovorievala, že človek potrebuje aspoň jeden veľký sen, aby mohol vždy kráčať vpred. A posledný rok sa jej tento plán darilo plniť bez problémov. Väčšinou. S láskou to bolo ťažšie, pretože sa nechce s nikým príliš zblížiť – nie je si istá, či to jej srdce zvládne.
Lenže potom nájde v kuchyni bytu svojej zosnulej tety stáť neznámeho muža. Muža s láskavými očami, južanským prízvukom a so slabosťou pre citrónové koláče. Muža, do ktorého by sa pred tým všetkým bezhlavo zamilovala. A mohla by sa zamilovať aj teraz.
Až na to, že on existuje v minulosti. Presne pred siedmimi rokmi. A ona žije o sedem rokov v jeho budúcnosti.
Teta jej vždy vravievala, že byt je čarovný a je to miesto, kde sa okamihy prelínajú ako akvarely. A Clementine vie, že ak popustí uzdu svojmu srdcu, bude odsúdená k záhube.
Napokon, láska nikdy nie je otázkou času, ale otázkou načasovania.
Prepracovaná knižná publicistka s dokonale naplánovanou budúcnosťou narazí na prekážku, keď sa zamiluje do svojho dočasného spolubývajúceho... a zistí o ňom, že žije o sedem rokov v minulosti. O tom, čo bude nasledovať, sa dočítate v tomto vtipnom románe od autorky New York Times bestselleru Mŕtvi romantici.