Vydavateľ: i527.net
ISBN: 9788082491558
Poč.strán: 408
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 150×215
Jazyk: slovenský
Pridané: 05.09. 2024

Kniha je skladom,
zasielame obratom.

Bežná cena: 17,90 €
Naša cena: 15,75 €
Zľava: 12%

Milión drobných rozhodnutí

Autor: Alexanderová Tamera

Kniha je v kategórii: Romány
TAJOMSTVÁ NIEKEDY JEDNODUCHO NEZOSTANÚ UKRYTÉ...

Život Claire Powellovej sa otočí hore nohami, keď sa jej milovaný manžel prizná, že má ,,takmer aférku“. Keď však Stephen prijme miesto partnera v jednej právnickej firme v Atlante bez toho, aby sa s ňou poradil, a kúpi starý južanský panský dom bez toho, aby ho videli naživo, ich už aj tak doráňané manželstvo sa dostane až na okraj priepasti. Clairin svet sa otriasa a ona sa zanedlho ocitá v manželstve, ktoré už viac nechce, a v dome, o ktorý nikdy nestála.

V roku 1863 Charlotte Thursmannová, ktorá je tehotná a uväznená v manželstve s násilníkom, robí všetko pre to, aby ochránila svoje nenarodené dieťatko a otrokov, ktorí patria do jej domácnosti. V zúfalstve sa odhodlá napraviť zločiny, ktoré páchajú jej manžel a jemu podobní. Ako však môže jedna žena ukončiť toľkú nespravodlivosť? Obzvlášť vtedy, keď jej manžel dokazuje, že je naozaj odhodlaný zabiť ju?

Aj Claire, aj Charlotte o sebe odhaľujú veci, ktoré si nikdy neuvedomovali, a spolu s tým aj dlho ukrývané tajomstvá, ktoré majú moc priniesť im do života Božie uzdravenie – ale len ak sa rozhodnú, že to dovolia.

Od bestsellerovej autorky Tamery Alexanderovej, ktorá patrí do Siene slávy spisovateľov ocenených v rámci Christy Award, vychádza príbeh dvoch žien z rôznych storočí, ktoré žijú v tom istom dome a ich životné príbehy sú až zarážajúco podobné.