Vydavateľ: Citadella
ISBN: 9788081822131
Poč.strán: 384
Rok vydania: 2024
Väzba: viazaná
Formát: 155x230
Jazyk: slovenský
Pridané: 30.08. 2024
Predpredaj, kniha bude vydaná dňa
27. sep 2024
Bežná cena: 18,90 €
Naša cena: 14,15 €
Zľava: 25%

Multiorgazmická žena

Naplno objavte svoju túžbu, rozkoš a vitalitu

Autor: Chia Mantak

Kniha je v kategórii: Sex
POSILNITE SI SVOJ SEXUÁLNY ŽIVOT
Mantak Chia, spoluautor knihy The Multi-Orgasmic Man, a Rachel Carlton Abrams, spoluautorka knihy The Multi-Orgasmic Couple, vám ukážu:
- ako dosiahnuť orgazmus, kedykoľvek len budete chcieť
- ako dosiahnuť orgazmus tak často, ako len budete chcieť
- ako zažiť intenzívny viacnásobný celotelový orgazmus
- ako využívať sexualitu pre vlastné zdravie a liečenie

V knihe Multiorgazmická žena objavíte jednoduché techniky, ktoré vám krok za krokom umožnia dosiahnuť takú úroveň sexuálneho potešenia a uzdravenia, o ktorej ste možno ani netušili, že je možná. Tento kompletne ilustrovaný sprievodca naučí ženy všetkých vekových kategórií, ako využívať sexuálnu energiu spôsobom, ktorý vyživuje a obohacuje telo, myseľ a dušu.

„Podrobný sprievodca pre ženy, ktoré chcú preskúmať, ako byť viacnásobne orgazmické.“ – Lou Paget, autorka bestsellerov How to Be a Great Lover a The Big 0

„Táto zábavná kniha ponúka praktické a zrozumiteľné opisy spôsobov, ako si ženy môžu užívať zmyselné a sexuálne potešenie.“ – Beverly Whipple, spoluautorka knihy The G Spot

RACHEL CARLTON ABRAMS, M. D. je rodinná lekárka, ktorá má aj certifikát v oblasti holistickej medicíny. Je zakladateľkou a riaditeľkou lekárskeho centra Santa Cruz Integrative Medicine and Chi Center, kde sa špecializuje na holistický prístup k zdraviu a sexualite. Je spoluautorkou knihy The Multi-Orgasmic Couple, žije v Santa Cruz v Kalifornii s manželom a tromi deťmi.

MANTAK CHIA je svetovo uznávaný učiteľ taoistických umení, od tai-chi až po taoistickú sexualitu. Je spoluautor kníh The Multi-Orgasmic Man a The Multi-Orgasmic Couple. Žije v Thajsku a vyučuje v Spojených štátoch a po celom svete.